Fcgroningennieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Van de Looi verhuist naar de Serie B

FC Groningen heeft via de officiële kanalen bevestigd dat het de twintigjarige middenvelder Tom van de Looi verkoopt aan de Italiaanse Serie B club Brescia. Afgelopen maandag hebben de beide clubs een overeenkomst bereikt. Van de Looi tekent voor drie seizoenen bij zijn nieuwe club. Zijn Groningse contract liep nog een jaar door en dus moest zijn verbintenis afgekocht worden.

Van de Looi kwam drie seizoenen geleden bij FC Groningen, waarvan hij elk seizoen met het eerste team mee heeft getraind. Bij aanvang van het laatste seizoen, werd hij verhuurd aan NEC. Van de Looi sloot vervolgens het seizoen af in de verdediging van FC Groningen.

Zijn debuut vond plaats in 2018 tegen Willem II. Sindsdien heeft Van de Looi 35 keer voor FC Groningen gespeeld, waarvan 24 basisplaatsen. Zijn talent en grote toewijding richting FC Groningen hebben ervoor gezorgd dat de club een meewerkende houding tijdens de onderhandelingen heeft gehad. Het gerucht gaat dat Brescia een kleine transfersom heeft betaald voor de speler, maar Mark-Jan Fledderus wil niet dat het daadwerkelijke bedrag uitkomt.

De Noordelijke club heeft wel een winst clausule afgedwongen tijdens de onderhandelingen. Mocht Van de Looi zijn talentvolle belofte waarmaken in de rangen van het Europese voetbal, dan zal FC Groningen alsnog meeprofiteren. Zag je deze transfer al aankomen? Wedden op transfers is een veelvoorkomende vorm van sportweddenschappen.

Fcgroningennieuws.nl

Bezoek Fcgroningennieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over FC Groningen van Groningen. Blijf op de hoogte van de laatste FC Groningen transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens FC Groningen wedstrijden.

Fcgroningennieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Fcgroningennieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Fcgroningennieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Fcgroningennieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.